Experter på robotgräsklippare!

Robomow Pro
Honda Miimo

KRESS

Robotklipparna AB

Vi hjälper dig hela vägen - från installation till vinterförvaring!

Robotklipparna är proffs på robotgräsklippare!
Vi började sälja robotgräsklippare från Robomow i liten skala 2013 och året därpå började vi satsa ordentligt och det hela tog fart ordentligt. 2016 sålde vi flest robotgräsklippare från Robomow av alla enkskilda återförsäljare och fick även pris för detta!

Vårt främsta mål är att våra kunder är nöjda med våra tjänster och produkter och vi är oerhört glada för att denna verksamhet har blivit en succe!

ROBOMOW PRO

Vi säljer Robomow's PRO-modeller som alltid har 2 års garanti. Robomow är en robust och kraftfull robotgräsklippare och har ett flertal modeller som passar alla gräsmattor! 

Förutom GSM och Bluetooth för styrning från din smartphone så har den kraftiga och stora knivar som håller i upp till två säsonger! Den klarar även kraftiga sluttningar och kan klippa i flera olika zoner.

HONDA MIIMO

Vi har nu även tagit in Honda Miimo robotgräsklippare i vårt produktsortiment. Miimo är en kvalitetsmaskin som har en massa bra funktion. En unik funktion är att den har digital signal vilket gör att den inte stör ut eller störs ut av andra robotgräsklippare när dess begränsningsslingor ligger nära varandra. 

Nya Honda Miimo HRM 3000 är dessutom IPX5-klassad och kan således tvättas med vattenslangen!

VÅRA TJäNSTER

Vår affärside är att ge dig som kund en bekvämt och tryggt ägande. Vi erbjuder rådgivning och besiktning av din gräsmatta för köp, installation med kabelnedläggare, vinterförvaring med service och uppdatering och en snabb support när du behöver hjälp!

Välkommen hem till en nyklippt gräsmatta varje dag!